Tu idea i t’ho estampem!

idea la teva samarreta

Per què ideaLA?

Perquè amb ideaLA pots idear i dissenyar de manera senzilla les teves samarretes i rebre-les estampades amb la màxima qualitat en pocs dies. A ideaLA ens encarreguem de tot el procés d’estampació, per tal que no t’hagis de preocupar de res.

Oferim diferents tècniques d’estampació en funció de les necessitats: l’estampació en vinil i l’estampació digital permeten fer tirades curtes o úniques a màxima qualitat, i la serigrafia ens permet fer tirades més llargues a preus més econòmics.

Goku petit

Tinc una imatge i la vull estampar….

Només cal que ens enviis la imatge o el disseny digitalitzat, en format vectorial o en .jpg. Si el que vols estampar és o inclou un text, diga’ns quina tipografia de lletra vols, o tria’n alguna de les moltes que et proposem.

Adaptem la imatge per a una millor impressió, en el color, tamany i format que necessitis. Segons la tipologia d’estampat escollida, cal adaptar la resolució de la imatge i els acabats per oferir una major qualitat.

No sé dissenyar! I ara què?

No et preocupis! Si no domines prou els programes de disseny per ordinador, o no tens temps per dissenyar-la, ens pots enviar un esbós o simplement explicar-nos la idea de la samarreta i i nosaltres ho fem per tu!

Pot passar que vulguis una samarreta però no tinguis molt clara la idea: També creem idees des de zero, amb un objectiu concret.

Això només suposarà un petit cost afegit al preu de la samarreta en concepte de Pack Creativitat.

Només samarretes?

No! També tenim dessuadores, samarretes esportives, polos i altres productes per estampar. I si el que vols estampar és un producte que ja tens, ens el portes i l’estampem!

Bossa i15!