Estampació en Serigrafia

Estampació en Serigrafia

camiseta_nueva

És una de les tècniques d’estampació més importants. També se l’anomena estampació amb motllo o pantalla. Dividim el disseny en cada color que es vulgui estampar; necessitarem una pantalla per cada un. Un cop feta la pantalla es transfereix la tinta a través d’una pantalla tensada en un marc. El pas de tinta es bloqueja en les àrees on hi haura la imatge mitjançant una emulsió o barnís, quedant lliure la zona on passarà la tinta. Com més colors, més pantalles es necessiten i això encareix el producte final.

Comandes per a grups o gran quantitat

La major qualitat de l’estampat en vinil o digital és que permet estampar fent tirades úniques o molt curtes, amb una qualitat espectacular, i que es poden anar estampant conforme es necessitin sense haver de fer cap motllo ni tirada mínima. Ara!, si el que necessites són una gran quantitat de samarretes iguals d’una tirada a ideaLa també t’ho estampem amb serigrafia.
Òptima per a grans tirades (a partir de 30 samarretes) ja que el preu de la pantalla també suposa un cost a afegit.

camiseta_cacaarare

Però si creieu que ja no podem oferir res més heu de saber que podem combinar les tècniques del vinil, digital i la serigrafia. Aquestes combinacions són ideals per comandes on totes tenen la mateixa imatge però voleu que una part sigui diferent a cada samarreta. Per entendre’ns, si voleu una samarreta amb una imatge a la part del davant comuna a totes les samarretes i a darrera que cadascuna hi tingui el nom d’una persona diferent…. aquesta és la vostra solució!